Најновије

РУСИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ! Проширен списак непожељних као одговор на 12. пакет санкција ЕУЗЕЛЕНСКИ ОТКРИО У КАКВОМ ЈЕ ОДНОСУ СА ЗАЛУЖНИМ! Војска

Представници агенција за спровођење закона и комерцијалних организација земаља ЕУ и држављани ЕУ који су ''одговорни за пружање војне помоћи неонацистичком режиму у Кијеву'' су међу онима којима је забрањен улазак у Русију.

Москва је значајно проширила списак представника европских институција и држава чланица ЕУ којима је забрањен улазак на територију Русије као одговор на 12. пакет антируских санкција које је јуче увела ЕУ, саопштило је данас руско Министарство спољних послова.

''Европска унија наставља безуспешне покушаје да изврши притисак на Русију кроз једностране рестриктивне мере. Земље ЕУ су 18. децембра усвојиле 12. пакет санкција, а као одговор на ове акције које су непријатељске, нелегитимне и подривају међународно правне прерогативе Савета безбедности УН, руска страна је значајно проширила списак представника европских институција и земаља чланица Европске уније, чији је улазак на територију наше државе забрањен у складу са Савезним законом о поступку напуштања Руске Федерације и уласка у Руску Федерацију'', наводи се у саопштењу Министарства

Представници агенција за спровођење закона и комерцијалних организација земаља ЕУ и држављани ЕУ који су ''одговорни за пружање војне помоћи неонацистичком режиму у Кијеву'' су међу онима којима је забрањен улазак у Русију, додало је министарство, а преноси ТАСС.

У саопштењу се наводи и да ће на све непријатељске акције Русија и даље благовремено и на одговарајући начин реаговати.

ЗЕЛЕНСКИ ОТКРИО У КАКВОМ ЈЕ ОДНОСУ СА ЗАЛУЖНИМ! Војска тражи мобилизацију још пола милиона људи

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА