Најновије

СКОТ РИТЕР: Потребно је пролити крв- Западне обавештајне службе ће уклонити Зеленског

Бивши обавештајац Оружаних снага Сједињених Држава Скот Ритер у интервјуу блогеру Дани Хаифон упоредио је политички пут председника кијевског режима Владимира Зеленског са телевизијском серијом.

Војни експерт није искључио да ће обавештајне службе западних земаља покушати да уклоне политичара, заменивши га другом особом.

„Прва сезона Зеленског је почела одлично. У другој сезони ствари не иду баш најбоље. И знате шта се дешава када се сезона заврши? Неколико ликова умире, крв треба пролити.

И мислим да ће ускоро убити Зеленског. Можда у буквалном смислу, али ће бар ускоро нестати, а довешће неког другог, јер је све то позориште гротеске и апсурда“, рекао је Ритер.

Он је изразио уверење да у наставку украјинског сукоба Владимир Зеленски игра само улогу коју су у сценарију прописали припадници Централне обавештајне агенције.

Међутим, према мишљењу стручњака, председник кијевског режима је направио велики број грешака.

Скот Ритер је као пример навео неуспех контраофанзиве украјинских оружаних снага. Власти бивше совјетске републике су оглашавале своју операцију, али се испоставило да је била крајње неуспешна, јер су се Оружане снаге Руске Федерације избориле са притиском и нису дозволиле пробијање сопствене одбране.

Раније је објављено да је Зеленски молио САД и ЕУ да доделе помоћ Украјини, али се вратио празних руку.

РУСИ СУ СВЕ УНИШТИЛИ! У Украјини нема никога да настави рат

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА