Најновије

РУСКА АРМИЈА УДАРИЛА ПО БОКОВИМА! Велика стратешка померања на фронту

Руска војска је појачала своје нападе на бокове Авдејевке, вршећи значајан притисак са Водјаног, Красногоровке и кренула на југу града. Ово напредовање подразумева значајне стратешке померања на фронту.

Како извештавају украјински војни аналитичари, у региону Степово одигравају се непрекидни напади како у самом насељу, тако и на његовим боковима. Руске снаге су оствариле одређени напредак у овој области.

Авдејевски Коксохимзавод налази се под сталним ударима, а борбе се настављају у близини ограде завода. Додатно, руске трупе су успеле да се приближе на удаљеност од око 200 метара у правцу Новокалинова.

Поред тога, воде се серије напада и позиционих борби у области Первомајског, док се притисак Оружаних снага РФ појачава у району Невељског.

Генералштаб Оружаних снага Украјине извештава да је током дана извршено укупно 31 напад руске армије, од којих је 13 било усмерено источно од Новобахмутовке и Авдејевке, док је преосталих 18 напада извршено у районима Северног, Первомајског и Невељског. У нападима су погођене позиције Оружаних снага Украјине у областима око 10 насељених места, укључујући Новобахмутовку, Бердичи, Авдејевку, Северноје и Первомајскоје.

БРУТАЛНО ПРОБИЈАЊЕ РУСКЕ АРМИЈЕ! После упада заузели украјинске ровове (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА