Најновије

КРЕЋЕ ОДЛУЧУЈУЋА БИТКА! Пуца НАТО техника, Руси корачају напред (МАПА)

После жестоких борби на малом делу фронта код Работина, оружане снаге Украјине (ВСУ) претрпеле су значајне губитке у сукобу са руским војскама. У скорашњем снимку падобранских јединица (ВДВ), презентовани су кратки резултати овог наступања.

На Ореховском делу фронта, 23. августа, ВСУ су прогласиле улазак у село Работино. Међутим, њихова тактика која је описана као "мясные штурмы" није уродила плодом. Украјинске трупе су се суочиле са жестоким отпором и наишле на "бруталан отпор". Њихова линија снабдевања била је стално под ватром артиљерије, дронова и авијације.

Према извештајима, ВСУ су на овом делу фронта изгубиле 219 возила, око 150 тенкова и БМП-ова, укључујући моделе као што су Leopard-2, Challenger-2, Т-80БВ и Bradley М2А2. Извештаји такође наводе да су хиљаде припадника њихових снага нашли свој крај на овом подручју.

Руске војне снаге, укључујући војнике 58. армије и разне пукове 42. гардијске дивизије, као и падобранце из различитих дивизија и морнарице, су одолели нападима ВСУ. Овај догађај је окарактерисан као пример несаломљиве одбране и херојства.

СНАЈПЕРИСТА ГА НАЦИЉАО: Несрећни украјински војник мислио да је шала (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА