Најновије

БИВШИ ПРЕМИЈЕР УКРАЈИНЕ ОТКРИО: Бајден неће дозволити Зеленском да оконча украјински сукоб

Капитулација кијевског режима негативно ће утицати на позицију америчког председника, стога нема примирја док је Бајден на челу САД, сматра Николај Азаров.

Амерички председник Џозеф Бајден неће дозволити кијевском режиму да оконча сукоб у Украјини, јер ће капитулација Владимира Зеленског нарушити позицију америчког лидера, каже бивши украјински премијер Николај Азаров.

Украјински председник Владимир Зеленски је на завршној годишњој конференцији за новинаре изјавио да страхује да ће, ако Доналд Трамп буде изабран за председника САД, америчка политика постати "економичнија" и да ће се више фокусирати на домаће проблеме.

"У Украјини неће бити примирја док је Бајден председник. Он неће дозволити Зеленском да прекине рат, јер ће капитулација режима Зеленског негативно утицати на Бајденову позицију. Стога ће наставити да финансирa своје кијевске марионете, надајући се барем неком успеху Оружаних снага Украјине", навео је Азаров на Фејсбуку.

Претходно је председник Државне думе Вјачеслав Володин изјавио да су САД изгубиле економско лидерство. 

Према његовим речима, покушаји да се врати лидерство покретањем оружаних сукоба, трговинским и санкционим ратовима, организовањем терористичких напада и уништавањем европске економије нису донели жељене резултате.

Избори за председника САД заказани су за 5. новембар 2024. године, а очекује се да ће главни кандидати поново бити Трамп и Бајден.

ПОЧИЊЕ! Русија прихватила тотални рат против Сједињених Држава

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА