Најновије

ВУЧИЋЕВИ СПАВАЧИ СЕ БУДЕ: Ако Французи саграде метро, моћи ће да га саботирају кад пожеле (ВИДЕО)

Ако хоћемо слободу, ако хоћемо поново да вратимо своју државу и да од нас не направе неку нову Украјину, када дође тај час да се источни фронт помери на границе Србије, ми морамо да се пробудимо и боримо за слободу, рекао је професор др Душко Кузовић, архитекта по професији, приликом гостовања у на каналу Прави одговор. 

- Ако очекујемо ту причу да нас Руси ослободе, ево, реците ми да ли је реду да неко мобилише вашег сина да ослобађа неког Руса који седи у кафићу? Да ли бисте дали вашег сина? Исто тако и руска мајка, она хоће да пошаље свог сина да ти помогне, али да ти он донесе слободу, па да ти радиш после шта хоћеш са том слободом, е, то не може. Према томе, та прича да ће доћи Руси да нас ослободе, па кад буду на Дунаву, са том причом се уљуљкује народ да би био миран и да не би преузео одговорност за свој живот, а са друге стране је покриће за кукавичлук политичког естаблишмента – закључује Кузовић. 

Он је прозвао нашу „елиту“ да је прављена од „треша и отпада“. 

УЛАЗАК У НОВУ ФАЗУ РАТА! Ако нас оставите умрећемо

- Очекујете да во који храмље вуче кола? Не може да вуче кола – указао је он. 
Говорећи о метроу, Кузовић је упозорио да документација за такву врсту објеката треба да буде државна тајна, „и не би смела да буде доступна нашим архинепријатељима“. 

- Французи су нам наплатили и задњу петрлу из Првог светског рата. А откуд знамо да ће нам они дати све делове техничке документације и шта су тамо све изградили. Не могу да кажем да ће да поставе екслпозив, али постоје десетине других решења како могу у датом тренутку да саботирају функционисање тог метроа – истакао је он безбедносне проблеме давања у руке непријатељу да нам гради подземну железницу. 
Он је говорио и о томе да је Хил „персона нон грата“ већ и по ономе што је раније радио, а прозвао је режим да 95 одсто законских или Владиних решења нема подршку народа. 

- Ово је Србија, и у овој земљи лако може да се деси експлозија која може да се заврши неконтролисано. Она се неће завршити на онима који су најодговорнији, увек ће се подметнути ти људи који су прихватили из наивности и глупости да воде фонд ПИО, катастар, здравствени систем или ЕПС – навео је он, подсетивши да су напредњаке крајем 19. века огорчени грађани Србије набијали на колац, и да сада може да се нешто слично деси.  

Он је причао и о подземним пролазима испод Београда за које су странци веома заинтересовани, посебно Американци, а који могу бити компромитовани ако Французи буду градили метро. Он је рекао да већину грађана који гласају за режим „праве будалама“, а за директора Завода за статистику Миладина Ковачевића је казао да ради „нечасну ствар против своје државе и народа“. 

Кузовић је на почетку емисије говорио о Вучићевим „спавачима“, и ко ће заправо издати опозицију, те да ће то бити „неко у кога нису уперени рефлектори јавности“. О свему томе детаљније погледајте на каналу Прави одговор. 

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА