Најновије

МИЛИЦА "ПРОСУЛА" АЛЕКСИЋА: Неки ћете да погинете, а неки да пошаљемо Ђиласа да преговара!

Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници, на мрежи Икс је прокоментарисала синоћње понашање једног од челника коалиције СПН, Мирослава Алексића.
Милица Ђурђевић Стаменковски / Скриншот

Милица Ђурђевић Стаменковски / Скриншот

“Алексић као стари Београђанин позива народ на упад у Скупштину Београда и каже: да узмемо оно што нам припада?! Увече, када тамо, осим техничког особља нема никога, зграду у којој се одавно чак и не одржавају седнице београдске скупштине, опседа група од неколико стотина демонстраната. Каменицама засипа прозоре, моткама разбија врата. Њима Алексић издаје наредбу: Напред, опколите зграду", али он сам им се не придружује. То вам је оно: Неки ћете да погинете, а неки ћемо да пошаљемо Ђиласа да преговара.”, пише председница Заветника.

Она се и синоћ обратила путем ове друштвене мреже јавности и написала да су Заветници упозорили да ће референдумска атмосфера имати негативне последице.

“Упозорили смо да ће референдумска атмосфера на изборима довести до оваквог сценарија на улицама. Једини губитник је Србија. Окретањем Срба на Србе искључиво профитира страни фактор, који жели да земљу уведе у вазални положај. Не занимају њих демократија, медијске слободе, изборни услови, не интересује њих народ, они хоће да од власти изнуде де јуре признање независности Косова и увођење санкција Русији. Зато смо нагласили да без државотворних снага нема стабилности Србије. И то се вечерас, нажалост, показало. Али, очито наше идеје нису биле препознате у заглушујућој буци оних које је само занимало да целу политичку борбу сведу на избор: за и против Вучића. Грађани нису знали да заправо бирају између тога да будемо држава српског народа и колонија страних амбасадора.”, написала је она синоћ на мрежи Икс.

Прочитајте ОВДЕ о информацијама ФСБ-а о припреми “мајдана” у Београду

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА