Најновије

РАДУЛОВИЋ О НАЈНОВИЈОЈ ОТИМАЧИНИ ЦРКВЕ НА КиМ: То и јесте циљ "француско-немачког плана"!

Брисање културне баштине српског народа на Косову и Метохији је намера и циљ француско-немачког плана, пише Саша Радуловић, председник ДЈБ, на мрежи Икс, поводом најновијег скандалозног отимања српске цркве у месту Горње Винарце, на Косову и Метохији.
Радуловић / Скриншот

Радуловић / Скриншот

Немачка политика већ двеста година покушава да избрише све што је српско на нашим просторима. У ту сврху и новокомпонује народе на телу нашег народа, ствара им вештачке идентитете и измишља историју крађом српске историје, објашњава Радуловић.

Ови ничим изазвани избори на захтев и инсистирање дела опозиције који себе зове "опозицијом" и уз пуну подршку "независних медија", су били избори о томе: да се прекомпонује политичка сцена и да се отпор овоме сведе на минимум, каже први човек покрета “Доста је било”.

Део опозиције који је добио највећу подршку на овим изборима и који је уз помоћ "независних медија" радио на убијању непослушног дела опозиције, је већи заговорник француско-немачког плана од саме власти, закључује Радуловић.

Подсећамо,СПЦ је саопштила да Министарство културе у Приштини без консултација са СПЦ врши радове на православној цркви у селу Горње Винарце код Митровице и проглашава је "католичком црквом".

Прочитајте ОВДЕ шта је Додик поручио о независности Српске

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА