Најновије

СМИТ: Кад Обрадовић позове то не смеш да пропустиш

Доскорашњи бек Виртуса о разлозима доласка у редове Партизана.

Џејлин Смит, доскорашњи бек Виртуса, чији је прелазак у Партизан озваничен у недељу увече огласио се путем портала генералног спонзора црно-белих.

На питање кад је дошло до првих контаката са шампионом НБА лиге, одговорио је:

- Током последњих седам до десет дана. Нисам играо у Виртусу, па сам свом новом агенту рекао да је време да идем. Онда се прочуло да желим да идем. После дуплог кола у Евролиги пре две седмице тренер је престао да ме уводи у игру. После тога мој агент је ступио у контакт са Партизаном, да се распита каква је ситуација пошто је знао да екипи треба играч на позицијама један и два. На крају је све испало савршено – рекао је између осталог Смит.

Низао је разлоге који су га привукли Партизану.

- Имају Пантера, Нанелија, Ледеја... Тим је сјајан. Прилика да играш за вероватно најбољег европског тренера свих времена је нешто што не можеш да пропустиш, мораш да дођеш кад те позове. Не дешавају се често ситуације да играш за тренера какав је Жељко Обрадовић. Поред тога, навијачи су још један битан фактор. Имати такву подршку на свакој утакмици, играти пред 20.000 навијача је нешто невероватно.

Говорио је између осталог и о недавној промени агента, која је индиректно омогућила да постане чкан Партизана.

- Не бих желео да говорим много о томе. Био сам у чудној ситуацији. Никад нисам био део тога, да практично зависим од тога да ли ће неко да оде из тима или буде склоњен из састава.

Смит ће дебитовати 2. јануара против Асвела, а већ четвртог дана нове године очекује га вечити дерби. О томе је причао и са Огњеном Добрићем.

- Да, да... Стално ми прича о атмосфери у Београду, како је играти вечите дербије. Рекао ми је да је су утакмице посебно наелектрисане. Атмосфера је сјајна, то ми је рекао, али гледао сам утакмице и преко телевизије, заиста сам одушевљен – рекао је између осталог Смит за Моцартспорт.

УКРАЈИНЦИ СЕ ОКРЕНУЛИ ПРОТИВ ЗЕЛЕНСКОГ! Напали га на друштвеним мрежама због изјаве о мобилизацији

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА