Најновије

ТОПИЋ ЗБОГ ЗВЕЗДЕ РИЗИКУЈЕ НБА! Ово ће одушевити навијаче Црвене звезде

Никола Топић, млади српски кошаркаш и репрезентативац, привукао је пажњу љубитеља кошарке својим наступима у АБА лиги. Топић је у првој фази сезоне наступао за кошаркашки клуб Мега, који је познат као развојни тим за пласман играча на НБА драфт. Његове импресивне игре и изузетне вештине учиниле су га једним од најзапаженијих играча у лиги.

После завршетка ангажмана у Меги, Топић се вратио у свој матични клуб, Црвену звезду, где ће наставити да развија свој таленат и спрема се за предстојећи НБА драфт. Очекује се да ће бити изабран на високој позицији због својих перформанси и потенцијала који је показао током игара у АБА лиги.

Ово је велики корак у каријери младог Топића, који је већ доказао да има шта да понуди и на већој сцени. Његов повратак у Црвену звезду и потенцијални одабир на НБА драфту су значајни не само за њега лично већ и за српску кошарку у целини.

„Не размишљам о томе уопште. То је далеко, пет до шест месеци. Сада мислим само о следећој утакмици. Прелазак у Звезду у смислу драфта јесте ризик. Мој отац, мој агент Мишко Ражнатовић и ја разумемо да овај потез може да утиче на моје шансе на драфту ако не будем играо добро, али спреман сам за ту борбу“.

Поновио је Топић да је Црвена звезда у коме је увек желео да игра и за који навија.
„Кошарка је игра доношења одлука. То је психолошка игра. Проналажење углова. Играч који је бржи у доношењу одлука – побеђује. Евролига је психолошка игра, игра ‘читања’ ривала“, рекао је Топић.

БАХАРОВ ПОМОЋНИИК СЕ СПРЕМА ДА ПРОГОВОРИ! Све што се заправо дешавало у Црвеној звезди

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА