Најновије

СТРАХ У ПОДГОРИЦИ ОД УЛАСКА СРБА У ВЛАДУ: Ако договоримо са Спајићем, реконструкција могућа раније

Свима који су говорили да је ова владајућа већина антиевропска смо избили аргументе за то, зато је оволика нервоза због реконструкције владе, каже Милан Кнежевић.

Реконструкција Владе Црне Горе предвиђена је потписаним коалиционим споразумом парламентарне већине и нема разлога да се од ње прави табу тема, казао је председник Демократске народне партије и један од лидера коалиције "За будућност Црне Горе" Милан Кнежевић.

"Ако се договоримо са премијером Спајићем да реконструкција буде раније, онда ће тако и бити", рекао је Кнежевић.

Истакао је како је веома важно да сви потписници поштују коалициони споразум и да "нико никог не покушава идеолошки и програмски преваспитавати".

"Ми смо показали одговорност и озбиљност избором судије Уставног суда и чланова Судског савета, што је било незамисливо у претходним сазивима кад наши политички субјекти нијесу били део већине у Влади и Скупштини. Тако смо свима избили 'аргументе' да је ова већина антиевропска, зато је оволика нервоза и страх од реконструкције", рекао је Кнежевић за Портал РТЦГ.

Премијер Милојко Спајић рекао је јуче у Скупштини да није било захтева коалиције "За будућност Црне Горе" да се влада реконструише прије рока предвиђеног за то споразумом о формирању власти.

НАЈАВЉЕНИ ПРОТЕСТИ У БЕОГРАДУ: Настављамо и током предстојећих празника

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА