Најновије

ЧЕДА АДВОКАТ ОСУО ПО ЂИЛАСУ: Запад вас је довео на власт!

Чедомир Стојковић, београдски адвокат и први човек невладине организације Група Октобар, политички активиста познат по екстремним евроатлантистичким ставовима, овај пут је "попљувао" Драгана Ђиласа, главну фигуру коалиције "Србија против насиља".
Стојковић / Скриншот

Стојковић / Скриншот

Наиме, иако су и Стојковић и Ђилас заговорници екстремистичке евроатлантске агенде, изгледа да се не слажу по свим питањима, односно, начинима остваривања циљева ове политичке агенде у Србији.

Стојковићу смета Ђиласова изјава критике упућене америчком амбасадору Кристоферу Хилу.

Док озбиљни људи праве стратегију како да укључе Запад у српску политику ради подизања демократије дотле Ђилас поручује америчком амбасадору: "Ми ћемо се за слободу изборити сами и после тога никоме ништа нећемо дуговати", пише адвокат Стојковић на мрежи Икс.

Какво јадно и патетично познавање међународне политике и међународних односа! Лидер ССП-а стварно мисли да су амбасаде те са којима се праве међународна политичка савезништва, наводи Стојковић.

“Тај Запад је Вас довео на власт. Ви сте постали градоначелник зато што су прави лидери направили савезништва на Западу, не у амбасадама,  па потом срушили Милошевића. Па сте потом 8 година касније Ви постали градоначелник Београда - што се НИКАДА не би догодило да Запад није подржао борбу против Милошевића преко Демократске странке коју сте после Ви лично уништили доласком на чело странке пар месеци касније након што је Александар Вучић дошао на власт!”, пише Стојковић на мрежи Икс.

Погледајте шта све пише Стојковић критикујући Ђиласа:

Прочитајте ОВДЕ о новом инциденту и пуцњави на Косову

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА