Најновије

ВУЧИЋ УПОЗОРИО: Од Шолца до Макрона!

"За нас ће период од наредних шест месеци бити ужасно тежак. Имате изборе у Русији 17. марта, повећаваће се притисак на нас. Биће још жешћи притисак света на оне који имају било какве односе са Русијом, а Србија их није рушила, због чега смо платили високу цену", изјавио је председник Србије, Александар Вучић.

Он је додао да очекује и велике притиске око Косова и Метохије.

Према његовим речима, "суштина свега је да морају да реше косовски проблем пре него што уђу у разговоре око Украјине". 

"Наш одговор биће јасан, неће моћи да се тумачи овако или онако, то сам свима рекао, од Шолца до Макрона. Очекујем притиске у јануару и фебруару јер ће тада бити пик кампање око избора за Европски парламент. Тада ће и сваки од ових који мрзи Србију од Шидара до Грошеља, да се нађе паметан, да нам соли памет о Србији, руска губернија, колонија, избори овакви, нема демократије, нема овога... Ваљда мисле да ће тако да добију неки албански глас више или не знам већ шта, јер то су све иначе људи који не подржавају само независно Косово, већ су изразити албански лобисти. Само то људи у Србији треба да знају", објаснио је.

На питање о честитки коју му је поводом празника упутио председник Русије Владимир Путин каже - "Коме да честита, Шолцу? Честитао је празнике Виктору Орбану и мени. Србија је једина земља која му није увела санкције, коме другом да честита? Не живим за честитке. У политици живим за то шта ће да се прича за 20, 30 година".

Прочитајте ОВДЕ шта је поручио Несторовић 

Извор: Правда / РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА