Најновије

АНТОНИЈЕВИЋ ОДГОВОРИО НАПРЕДЊАЦИМА: Србија не сме да нестане! (ВИДЕО)

Србија не сме да нестане, јер тенденција многих јесте да стварно нестанемо, и као земља, и као народ, био је одговор доктора Борислава Антонијевића, једног од челника покрета “Ми – Глас из народа” и кандидата за народног посланика, у емисији „Конфликт“ Јутјуб канала Прави одговор, на слоган Српске напредне странке чији је носилац листе председник Србије – Александар Вучић.

На питање да прокоментарише сугестије америчког амбасадора у Србији Кристофера Хила и његово директно мешање у унутрашњу политику земље, Антонијевић је мишљење Хила не треба узимати као валидно.

- Кога брига шта мисли Кристофер Хил? Он је један од дипломата и тиме нема право да своје мишљење намеће, нити да спроводи уценама уколико се оно не спроведе - објаснио је доктор и подсетио да су САД отеле староседеоцима територију и на најбруталнији начин спровели их у резервате како би створили државу на крви оних које су тамо затекли.

Антонијевић се такође дотакао правила дуплих аршина и интереса Америке, приметивши како Израел (уз подршку Вашингтона) врши геноцид над палестинским народом, те да Израелу није забрањено учешће у спортским манифестацијама на међународном нивоу.

- Косово је лажна творевина прозападних сила. Бриселски споразум је пут ка признавању независног Косова, а о Француско-немачком плану бих упитао ко су Французи и Немци да би нама ишта могли да предложе? Ево, и Израел који је заборавио холокауст који им се десио, прати њихове смернице, закључио је Борислав Антонијевић и додао да до признања лажне Републике Косово има само корак и по.

О плановима покрета “Ми – Глас из народа”, као и о личним ставовима др Борислава Антонијевића и амбицијама које су усмерене на очување територијалног интегритета Србије, али и о традиционалним вредностима, погледајте детаљније у емисији „Конфликт“ и запратите Јутјуб канал Прави одговор како бисте били у току са актуелним питањима која се тичу политике и друштва, како на локалном, тако и на светском нивоу.

Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ о сусрету Јовановића и Куртија

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА