Најновије

ЗАЛУЖНИ СЕ ПОЖАЛИО НА ЗЕЛЕНСКОГ: Тражио чак 17 милиона граната

Министру одбране САД Лојду Остину, током новембарске посете Украјини, начелник генералштаба украјинске војске Валериј Залужни пожалио се како га сви спутавају, па и из председничког кабинета, пренела је Украјинска правда.

Од Остина је затражена и помоћ од 17 милиона граната вредности 350 до 400 милиона долара, што је, према извору украјинског листа, шефа Пентагона оставило без речи.

"Остину је речено да постоји потреба за 17 милиона граната у одбрани од Русије. Он је, да кажем то благо, био шокиран, јер не бисте могли да сакупите толико граната и да их тражите по целом свету", рекао је неименовани извор.

Такође, како је наведено, "Залужни се пожалио Остину како га сви ометају, па и из канцеларије председника, 'овај, онај'".

"Јасно је да је председник (Зеленски) чуо за тај разговор, а њих двојица (Зеленски и Залужни) немају поверење један у другог", казао је извор.

Извори Украјинске правде из пратње Зеленског кажу да је председник Украјине категорички против оставке начелника генералштаба, преноси Танјуг.

ГОРИ У КИЈЕВУ: Зеленски даје команде мимо Залужног - Спрема се сукоб

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА