Најновије

ИВАНОВИЋ: На изборима уништити НАТО коалицију Вучић-Ђилас! (ВИДЕО)

Игор Ивановић, познати српски интелектуалац, писац и публициста, у свом садржајном и јасном излагању јасно је изнео све моралне, политичке и математичке варијабле пред изборе 17. децембра, пише Јутјуб канал "X33".

Ивановић је хируршки прецизно описао готово све актере „изборне игре“ и врло трезвено прогнозирао политички исход можда најважнијих избора од почетка демократије, односно од Брозове смрти...

„Много је у питању. Од Косова, које је практично већ предато Шиптарима, до спољне политике Вулићевог режима, која је потпуно нејасна и хаотична. Као и то да одређени део опозиције, и слободарске и патриотске, који отворено заговара неприродну сарадњу и чије понашање грађани Србије објашњавају као дубоко неморално и издајничко“.

Ивановић је потом наставио – „Геополитички тренутак у Србији у овом тренутку је много бољи за Србију него што је био пре 10 година, а Вучић се понаша као да му и даље требају Клинтонова и Трамп да моли за некакву милост, док Куртију и шпедитерима даје све што желе. уз видљив недостатак било какве координације са Руском Федерацијом, са којом је Вучићев режим – сада је очигледно – потпуно захладио односе“.

Игор је потом објаснио јасне механизме и објаснио грађанима који су једини начини да Вучићев мафијашки клан 17. децембра падне са власти.

Ово и још много тога погледајте у најновијем интервјуу Игора Ивановића, на Јутјуб каналу „X33“.

 

Прочитајте ОВДЕ нови ауторски чланак Владимира Димитријевића

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА