Најновије

Такер Карлсон разоткрио највећу лаж Америке у Украјини! Знате ли ко је тамо највећи губитник?! Шамарчина реалности Вашингтону!

Администрација америчког председника Џозефа Бајдена је лагала када је јавно саопштавала да постоји могуц́ност да Русија буде поражена у сукобу у Украјини, изјавио је амерички новинар Такер Карлсон у свом програму на друштвеној мрежи "Икс".

- У почетку су нам говорили да ће подршка омогућити Оружаним снагама Украјине да победе Русију и спрече инвазију Москве у остале европске земље или нешто у том смислу. Прошло је готово две године и испоставило се да је то све неистина. Украјина неће победити Русију. Ако је неко и потучен, то су Сједињене Државе - оценио је Карлсон.

Карлсон је додао да Бајденова администрација никада нец́е признати да се подршка Украјини претворила у трагедију.

Претходно је амерички председник Џозеф Бајден изјавио да ц́е Русија, наводно, напасти чланице НАТО након победе у Украјини. Координатор Беле куц́е за стратешке комуникације Џон Кирби назвао је веома вероватним учешц́е америчке војске у конфронтацији са руским снагама у случају да руска војска победи у специјалној војној операцији.

Бајден је раније затражио 106 милијарди долара за помоћ Израелу и Украјини, али није добио неопходну подршку у Конгресу. Горњи дом са републиканском већином гласао је за доделу помоц́и само Израелу, али је Сенат под контролом демократа блокирао иницијативу.

Израелски тенкови у пламену: Драматичне слике уличних борби у Гази, Хамас удара из рушевина (ВИДЕО/МАПА)

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА