Најновије

"РУСИЈА ЋЕ ПОБЕДИТИ У ХИБРИДНОМ РАТУ!" Москва оштро запретила Западу

Русија ће издржати хибридни рат САД и њихових савезника, изјавио је министар спољних послова Сергеј Лавров поводом Дана дипломатског радника.

Фото: Правда

- Ове године славимо наш празник у позадини хибридног рата који су САД и њихови савезници покренули против наше земље. Нема сумње да ће Русија издржати садашњи час тешких искушења и превазићи их, постајући још јача - рекао је министар.

Према његовим речима, „русофобична кампања“ је директно утицала и на дипломате, од којих многи раде у екстремним условима, често у опасности по здравље и живот.

- Наставићемо да чинимо све што је потребно да заштитимо националне интересе и створимо повољан спољни амбијент за одрживи унутрашњи развој Русије, побољшање благостања њених грађана. Част и достојанство Отаџбине, свих наших грађана никада нису били и никада неће бити предмет било каквих компромиса - рекао је шеф руске дипломатије.

Осим тога, подсетио је Лавров, Русија у контексту тектонских померања светске политике и економије успева да продуби равноправну сарадњу са већином света – државама Велике Евроазије, Африке и Латинске Америке - пренела је РИА.

Бела кућа равнодушна према будућности украјинске државе

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА