Најновије

УКРАЈИНЦИ ЦЕЛУ НОЋ ЗАСИПАЛИ СЕВАСТОПОЉ ДРОНОВИМА: Руси узвратили крстарећим ракетама и камиказама

Mихаил Развозхаев гувернер Севастопоља, огласио се на Телеграму рано јутрос и саопштио да је руска ПВО изнад мора у близини овог града оборила два украјинска дрона.

- Опет напад украјинских бесиплотних летелица. Тренутна ситуација: две беспилотне летелице оборене изнад мора. Наше снаге настављају да одбијају напад - написао је Гувернер Севастопоља.

За сад других информација нема.

Међутим среда увече и ноћ среда на четвртак на небу Украјине доминирали су дронови камиказе Шахид 136 и крстареће ракете.

У питању су крастареће ракете типа "калибар" које су лансиране са подморница у Црном мору. Снажне експлозије су одјекнуле у централној и западној Украјини. На мети дронова и ракета биле су Сумска и лавовска област где је забележено 5 детонација. Украјинска ПВО дејствовала је у околини Николајева и Одесе. Експлозије су одјекнуле и у Кременчугу, Кировградској области, као и Черкаској.

Украјинско ваздухопловство навело је да је њихова ПВО током ноћи оборила 16 крстарећих ракета од 32 пројектила колико је било лансирано на циљеве у централној и западној Украјини.

РУСКЕ ТРУПЕ ПРОБИЛЕ ФРОНТ! Украјинске одбрамбене линије пале на важним локацијама

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА