Најновије

ЕУ ТОНЕ: Морамо грубо одбити тај план, све ће се променити за пет година! (ВИДЕО)

Разне теорије завере су кренуле после короне, али када се ради о земљотресу који је погодио Турску и Сирију, има основа за сумњу будући да је Ердоган ставио “клипове у точкове” зауставивши пријем Шведске и Финске у НАТО, рекао је доктор Бранимир Несторовић, професор медицине, гостујући у емисији Конфликт на Јутјуб каналу Прави одговор.

Он је констатовао да се тренутно одвија почетак слома либералног капитализма где ће Велика Британија, САД, Француска и Немачка постати другоразредне силе и то у блиској будућности.

Доктор је става да је још 1926. године у институту Хјуман Рисорсис у Лондону, зачпочет експеримент моделирања људске свести где је развијена стратегија владавине “културе страха”.

Професор је најавио, између осталог, да се распад Европске уније предвиђа ускоро, а да ће Америку задесити велики унутрашњи немири и грађански ратови.

О немачко-француском плану рекао је да га морамо „грубо одбити“, јер, како је нагласио, након Косова и Метохије следећа је Република Српска. Несторовић је нагалсио да се ствари мењају и оценио да ће се читав свет променити у наредних пет година. 

Ко спонзорише светске владе, о “дедоларизацији”, о томе колико се преко Украјине “перу паре”, о загађењу и још других тема, погледајте у видеу, а за информације о геополитичким, политичким и друштвеним дешавањима, запратите Јутјуб канал Прави одговор

АМЕРИКАНЦИ ПРИЗНАЛИ: Путин је био у праву!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА