Најновије

МИША ВАЦИЋ ЗА РУСКЕ МЕДИЈЕ: Антируске акције планиране су у Србији за суботу, 24. фебруара.

Председник Српске Деснице Миша Вацић дао је изјаву за руски медиј Ruserbia, где је упозорио на наводне нереде који се спремају 24. фебруара у Београду и Новом Саду

Миша Вацић. (Фото: Patriot)

- Београд и Нови Сад биће локације рософобичног дивљаштва - акције у  којима учесници не носе само антиратне слогане, већ ће учествују у међународној акцији „Година терора“, називајући руску специјалну војну операцију „терором“  – рекао је Вацић.

- Друго, кампања се организују уз подршку украјинске амбасаде, што је јасан покушај организовања политичке акције на територији војно неутралне Србије. И ако је српски народ апсолутном већином на страни Руса, званична држава је неутрална и ове акције амбасаде земље једне од страна у сукобу су директно мешање у унутрашње односе Србије. Овакве акције су очигледно антируске природе, „меке моћи“ НАТОа која има за циљ да утиче на друштво у Србији. Да би се са осећања подршке Русији грађани превели на солидарност са ставом колективног Запада по питању сукоба. Српски народ није наиван – додао је.

Вацић је за Ruserbia рекао да српски народ није наиван и да је 30 година под ударом атанизације мас медијске машинерије запада.

- Прошли смо санкције, бомбардовања, и нисмо се одрекли својих уверња. Нисмо се одрекли својих територија. Косово, Републику Српску никада, никаквом пропагандом и акцијама не могу истргнути из срца народа Србије, тако је исто и са подршком према Русији. Уверен сам, знам да шта год радили у нама Србима ће изазвати само контра ефекат – рекао је Вацић.

Он је напоменуо да ће Срби још више бити уз своју руску браћу.

- Што се тиче акција, држава има везане руке да било шта уради због ЕУ, али ако се створи тензија јер су Срби бесни већ на антиПутин Русе и Украјинце који су избеглице у Србији, може се лако догодити да се организују од патриота контра скупови. Тада држава има права да забрани и једна и друга окупљања.

- Хоћу да подсетим да су управо руске и украјинске избеглице који су полтички либерали, антиПутин и нацисти пре 2 дана заједно са домаћим изродима извели акцију где су прекречили огроман мурал у центру Београда, посвећен Косову са заставом Србије.

- Зато је тренутно велика тензија и бес у свим младим Србима. Патриоте више неће допустити било какво понижење од стране људи који су гости у нашој земљи и који морају да поштују домаћина, као и ставове апсолутне већине народа. Дакле ако им се не допада да живе у заједници која подржава Руски народ у својој одбрани, онда нека наставе с емиграцијом на запад или ће се суочити са праведним гневом домаћина. Неће нам овде они мењати свести ни о Косову, ни о Русији – закључио је Миша Вацић.

Провокацију на белоруској граници погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА