Најновије

ГРЧИЋ НАГРАЂЕН: Добија функцију директора?!

Милорад Грчић је уништио ЕПС, срозао га на најниже могуће гране, међутим не маре много надлежни за то, већ Мићи, без пардона, дају функцију по функцију. После напуштања ЕПС-а, "ухлебио" се у Обреновцу, међутим ту није крај, будући да ће од 1. априла, како сазнаје портал Директно, бити директор Про Тента.

Милорад Грчић (Фото: Јутјуб)

Само у Србији је могуће да за уништавање једног од главних предузећа, уместо казни, добијете награду. Показала је то СНС власт са Милорадом Грчићем, који је успео оно што би ретко коме пошло за руком - да уништи Електропривреду Србије.

Предложио је након тога председник Србије Александар Вучић Мићи да "ради нешто друго" и Грчић се управо води том изјавом. Тако је најпре постао помоћник председника општине Обреновац, потом је био задужен за обреновачки одбор СНС, али ту није крај.

Јер, како сазнаје Директно.рс, Милорад Грчић ће од 1. априла бити нови директор Про Тента. Реч је о фирми која је основана 2003. године од стране ЈП Термоелектране "Никола Тесла". На почетку је била базирана на пружање услуге из машинског и електроодржавања, а данас се Про Тент бави услугама у складу са савременим трендовима пословања.

Дакле, Грчић добија нову функцију, и то директорску, чиме власт шаље јасну поруку шта се дешава са онима који униште некад најуспешније државно предузеће. Не подлежу казни, већ награди, и то само зато што су лојални странци.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА