Најновије

Десница тражи нову седницу о Космету

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић позвао је данас председника Скупштине Србије Владимира Орлића да хитно закаже посебну седницу на тему француско-немаког споразума, пре следећег сусрета председника Србије Александра Вучића и премијера самопроглашеног Косова Аљбина Куртија у Охриду 18. марта.

Народна скупштина (Фото: Јутјуб)

О овој теми се расправља не само у Бриселу, већ и на многим другим странама света, чак и у сепаратистичком парламенту у Приштини, али једино не у Народној скупштини Републике Србије”, навео је Обрадовић у саопштењу и позвао председника Србије Александра Вучића да дође на седницу.

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић потврдио је данас да део опозиције у парламенту тражи нову специјалну седницу о Косову и Метохији након дијалога Београда и Приштине у Бриселу 27. фебруара, али није прецизирао да ли ће бити заказана.

Орлић је на телевизији „Хепи” подсетио да је председник Србије Александар Вучић долазио на посебну седницу о Косову и Метохији на позив опозиције прво у септембру прошле године, па онда поново у фебруару ове године.

„И ево видите, колико је прошло, две или три недеље, као да ништа није било. Опет иста прича испочетка. Сад они поново хоће седницу, а ни сами не умеју да објасне ни шта, ни како, ни зашто, кад он (Вучић) буде на тој седници, а буде и по 22, 23 сата у два дана, они буду по два или три”, рекао је Орлић.

Навео је да опозиција то време не троши на разматрање политике и решења, већ на „хистерију, урлање и махање крпама и банерима” и на то да Вучића „бестидно оптужују да је он неко ко ће да изда и направи капитулацију”.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА