Најновије

Џон Боснић: САД спремају интервенцију у Венецуели (ВИДЕО)

„За САД један од циљева рата у Украјини јесте да се скрене пажња и омогући нова војна интервенција у Венецуели. Зашто им је Венецуела битна? И ако они глуме да је Украјина приоритет, они знају да је Украјина и сувише далеко, и да у случају руске победе, неће моћи ништа да ураде. Зато одређени кругови у Вашингтону мисле да могу да изврше војну интервенцију у Венецуели. Од кључног је значаја, да Русија распореди свој нуклеарни потенцијал у Венецуели, да би заштитила народ. Током Кубанске ракетне кризе, постављање нуклераних пројектила на Кубу, се показало кључно за обуздавање агресије Запада. Најбољи начин за војни напад је прво направити лажни напад на другом месту, и тиме збунити противника“ рекао је Џон Боснић, новинар у емисији „Теша Подкаст“.

Руси ће на крају победити у Украјини, међутим, проблем је што САД има спреман одговор на то, у виду рушења Мадура са власти у Венецуели војним ударом. Мадура планирају да ухапсе и ликвидирају, да би завладали Јужном Америком, по речима Џона Боснића. Слично је Запад покушавао више пута да ликвидира Уга Чавеза, путем државног удара, и на крају је за длаку избегнут катастрофалан сценарио. Једна од ствари која би могла да спаси ствари, јесте смештање руских војних база у Венецуели.

„Лажни западни медији се фокусирају на микроскопску слику, попут ситуације у Бахмуту, а пропуштају да прикажу прави опсег промена које се дешавају. Многе ствари ће се решити на крају мирним путем, помоћу стварања механизама за решавање конфликта унутар мултиполарног света. Уверен сам да ће на крају Кина решити питање Тајвана мирним путем, зато што није у њиховој култури да убијају друге Кинезе. Трамп ако се врати на власт, завршиће сукоб у Украјини, и договорити се са Кином око питања Тајвана“ закључио је Боснић.

Застава "Вагнера" истакнута на згради у самом центру Бахмута (ВИДЕО)

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА