Најновије

ПЕСКОВ ОТКРИО КАДА ЈЕ ПУТИН ПОСЕТИО УКРАЈИНУ: Руски лидер је то урадио из једног веома битног разлога

Ново оглашавање портпарола Кремља

Фото: kremlin.ru

Посета председника Русије Владимира Путина Херсонској области и самопроглашеној Луганској Народној Републици у Украјини, догодила се у понедељак, саопштио је Кремљ.

Тврдње да је путовање одржано у неко друго време су погрешне, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков, преноси ТАСС.

- Било је то јуче. Заиста, председник је рекао, приликом поклањања иконе, да славимо Ускрс. Чињеница је да наш Васкрс траје 40 дана и ми настављамо да га славимо, сада имамо Васкршњу недељу. Зато је погрешно обрац́ати пажњу на ту фразу и постављати хипотезе о нечему што никада није било реално. Посета је одржана јуче - саопштио је новинарима портпарол Кремља.

Он је још навео да је Путин посетио украјинске регионе које контролише Москва, јер му је важно да лично изврши инспекцију војног штаба и добије информације о напретку у "специјалној војној операцији".

- Председник све чешц́е посец́ује нове регионе. Наравно, он врши инспекције војних штабова и на лицу места добија актуелне информације из прве руке о напретку у специјалној војној операцији. То је апсолутно важно за главнокомандујуц́ег, то је део његовог посла - рекао је Песков.

Поступак Вагнерове групе према заробљеницима погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА