Најновије

ПУТИН ЗАБРАЊЕН У СРБИЈИ: Мајице са његовим ликом су за Вучићеву власт екстремизам (ФОТО/ВИДЕО)

Председник Покрета "Љубав, вера, нада" Немања Шаровић каже да му је ове суботе забрањен улаз на приказ способности Војске Србије на аеродрому Батајница.

Владимир Путин (Фото: принтскрин)

Шаровић тврди да му је улаз забрањен јер је носио мајицу са ликом председника Русије Владимира Путина.

- Kао што видите, ја сам дошао у мајици са ликом Владимира Путина и то је био разлог због кога ми није дозвољен улаз. Сачекала нас је Војна полиција и обична полиција из јавног реда и мира, господин Раде Благојевић и компанија која није хтела да се представи и нису нам дозволили да уђемо - рекао је Шаровић у снимку објављеном на његовом профилу на Твитеру.

Рекао је да су им саопштили да постоје одређена правила понашања, која су и фотографисали.

- Они су ово, веровали или не, подвели под политичке, екстремистичке и не знам ни ја какве поруке које позивају на насиље. Дакле, Владимир Путин, због којег је 2014. организована војна парада у Београду, поводом 70 година од ослобођења Београда, данас је у овој Вучићевој издајничкој Србији забрањен и кажу да је то екстремиста који позива на насиље и да је као такав његов лик непожељан на аеродрому Батајница - сматра лидер Покрета "Љубав, вера, нада".

Шаровић је закључио да су од њега тражили да промени мајицу, што он није хтео и да је зато одустао од намере да уђе на аеродром Батајница.

Подсетимо, Војска Србије је успешно завршила приказ способности под називом "Гранит 2023" на Војном аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници, на коме је учествовало више од 5.000 припадника система одбране, око 2.300 средстава наоружања и војне опреме и више од 60 ваздухоплова.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА