Најновије

УКРАЈИНЦИ СИНОЋ НАПАЛИ СЕВАСТОПОЉ! Драма на Криму, хитно се огласио званичник (ВИДЕО)

Севастопољ је главна поморска база Црноморске флоте и украјинска војска је током последњих неколико месеци у неколико наврата покушала да га нападне дроновима

Фото: Принтскрин

Снаге Црноморске флоте обориле су дрон на спољном сидришту Севастопоља, објавио је губернатор Севастопоља Михаил Развожајев.

Друга беспилотна летелица је експлодирала, али није оштетила објекат који је циљала, додао је Развожајев.

Он је претходно на Телеграму написао да је Црноморска флота одбила напад дронова на спољно сидриште Севастопоља, преноси ТАСС.

- Данас, почев од 3.30 сати, покушан је напад на Севастопољ. За сада су један дрон уништиле снаге противподморничке диверзантске одбране, други је сам експлодирао. Све се догодило на спољном сидришту Севастопоља и ниједан објекат није оштец́ен.  Тренутно је у граду мирно, али све снаге и службе су у стању приправности - написао је Развожајев.

Агенција РИА Новости наводи да је поморски путнички саобраћај у Севастопољском заливу обустављен, а да је организован превоз аутобусима између северног и централног дела града.

Севастопољ је главна поморска база Црноморске флоте и украјинска војска је током последњих неколико месеци у неколико наврата покушала да га нападне дроновима, наводи ТАСС.

Урбане борбе у Бахмуту погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА