Најновије

Процурио снимак у којем Милорад Додик за породицу Ђоковић каже да су "поприлична циганија". Додик: Жртва сам медијске сачекуше РТС

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се Радио-телевизија Србије /РТС/ дјелујући из засједе, из њима знаних разлога, одлучила на крајње непрофесионалан начин, да дјелује у форми сачекуше и тиме пољуља његово иначе високо повјерење у ту националну медијску кућу.

“Гостујући у синоћњој емисији ‘Око’ РТС-а изнио сам свој став о свим постављеним питањима, отворено, јасно, прецизно као и увијек. Мој однос према водитељу емисије /Горислав/ Папићу остаје пун поштовања и уважавања. Породица Ђоковић је часна, али изложена разним непријатностима и подметањимаод оног дијела Србије која не може да им опрости успјех”, истакао је Додик.

Предсједник Републике је нагласио да се из дијела који се појавио на друштвеним мрежама, а који је дио кратког разговора са водитељом Папићем пред сами почетак снимања емисије, јасно види да говори о појединим члановима тима који нису били на висини задатка, ни у припреми ни у току турнира.

“Жао ми је што сам овим поводом доживио разочарење у РТС. Наставићу да поштујем и уважавам успјех непоновљивог Новака Ђоковића и да као и до сада поштујем и цијеним његову породицу. Завршићемо све договоре у вези са турниром ‘Српска опен’. Драго ми је што сам упознао менаџерске и руководеће способности Ђорђа Ђоковића и остајем веома захвалан на чињеници да је турнир ове године одржан у Бањалуци.

Извињавам се ако је спекулативни приказ на мрежама повриједио чланове породице Ђоковић. Мене јесте. Хвала РТС-у за моју непроспавану ноћ. Не могу да вјерујем да су то урадили на овако гнусан начин. Као искрени поштовалац Новака Ђоковића и као тенисера и као човјека, желим сву срећу њему и његовој породици. Срђану и Ђорђу успјех у свему”, поручио је Додик.

Он је навео да ће у њему увијек имати пријатеља и поштоваоца, и да тај његов однос према породици Ђоковић неће моћи да угрозе никаква подметања и медијски непрофесионализам.

“РТС је изгубила некога који је, нажалост, мислио да има наде за професионализам у медијима”, закључио је предсједник Републике Српске

Срђан Ђоковић о изјави Додика у којој вређа његову породицу

Снимци председника Републике Српске Милорада Додика пред гостовање на РТС-у у којима вређа породицу Ђоковић постали су вирални на друштвеним мрежама.

На питање портала Н1 за реакцију, Срђан Ђоковић је само кратко одговорио да „нема коментара“.

Посланик Народне скупштине Републике Српске Небојша Вукановић објавио је видео који је настао уочи снимања емисије на РТС и није објављен на телевизији.

Додик је, како се може чути, рекао да су Ђоковићи „тешки“ и изнео бројне увреде.

„Мада су, могу ти рећи, мало ови Ђоковићи тешки у пи**у материну, уф… Наши људи то доживљавају на емоцију, а када уђеш у посао аууу. Циганија поприлична, могу ти рећи… Они сарадници његови, још изгуби…“, рекао је он у разговору са новинаром Гориславом Папићем пред почетак емисије “Око”.

Из РТС још нема званичних реакција ни објашњења како је овај видео доспео у јавност.

Обoрен Су-25 у Херсонској области, тешки губици Украјинаца код Доњецка

Извор: Срна/Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА