Најновије

Вукадиновић: Вучићева очигледна нервоза, па и нека врста страха и неизвесности од онога што долази

Политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић сматра да се ништа круцијално на странаком конгресу СНС неће десити, осим много буке, хвалисања и напада на старе и нове противнике. Промене ће, каже, бити ситне и небитне – јер је у систему који је Вучић направио, битан је само и једино он.

„Ако имате пет обраћања шефа државе у шест дана, онда је више него јасно да нешто озбиљно није у реду са том државом, или са тим председником. А у овом нашем случају, бојим се, да је тачније рећи да много тога није у реду ни са државом, ни са њим. И не ради се ту само о броју, већ много више о непримереном начину и тону тих обраћања у којима се шеф државе обрачунава са политичким противницима и критичарима. Осим поменуте агресије према неистомишљеницима доминира и Вучићева очигледна нервоза, па и нека врста страха и неизвесности од онога што долази. У том контексту треба гледати и најаву овог „контрамитинга“ 26. маја, који је замишљен и најављен тако да саборцима и следбеницима пошаље поруку снаге и одлучности, да је све под контролом и да не треба да брину“, објашњава Вукадиновић.

Додаје да у тој Вучићевој најави највећег скупа има и дозе инфантилности и инаџијства, у смислу – е, сад ћете да видите шта је маса кад ја организујем скуп.

ПУТИН УЗВРАЋА УДАРАЦ: Овакву одлуку нико није очекивао

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА