Најновије

РЕЖИМ ТОНЕ, РЕПРЕСИЈА РАСТЕ: Масакр дело стране службе?! Русија чека азијску кризу да уништи Украјину! (ВИДЕО)

Постоје информације да је између Суботице и границе са Мађарском не само војска повучена, него ни полиција не иде у ту међузону, јер се ту налази између 500 и 1.000 припадника наоружаних формација. Најшокантније је да они иду наоружани, и то значи да је ово држава без поштовања закона за све, рекао је научни саветник др Драган Петровић приликом гостовања у емисији Луча на каналу Прави одговор, поводом разоружавања Срба, али не и криминалаца и теорориста међу мигрантима, који су наоружани дугим цевима. 

Фото: Јутјуб

Говорећи о деветоструком убиству у ОШ „Владислав Рибникар“, казао је да је чудно да је дечак имао толико сигурних погодака.

- Постоје теорије да иза тога стоје неке стране групације, јер намештаљке су могуће. Од човека који је пензионисан, а заузимао је важна места у структури аналитике БИА и научни радник, добио сам прослеђен СМС његовог колеге, 24 часа пре другог догађаја у Младеновцу, и где пише да он види овде прсте страних служби и сарадње са одређеним елементима режима и да ће главни циљ тога бити разоружавање народа. Ја сам се шокирао, али за 24 часа имали смо убиство у Младеновцу, и имали смо поруку да се разоружа народ – казао је Петровић.

Он је за Вучића рекао да је „преварант, без радног исксутва, без неког импресивног образовања, без достигнућа да се усавршавао у неким областима“.

- И он онда наступа са неке висине да ти ниси раван да с њим разговараш – приметио је Петровић, који иначе има три доктората, додавши да Вучић гради нездрав култ личности. 

Он је оптужио председника Србије као очигледног кривца за предају тапија на Косову и Метохији. 

- Кад је примио оне несретне Србе са Косова, он не издржи да се не похвали и каже: „Да, ја сам стотинама пута задњих 30 година био на Косову и Метохији, истина, сад нам је забрањено задњих пар година“. А зашто је забрањено, а није било забрањено пре 2012. или 2013. године? Он је заправо признао да је предао безбедносне тапије на Косову и Метохији да људи не могу више да улазе на север као што су могли раније – указао је Петровић.
Главни проблем по њему је то што Вучић нема полемику, односно нема телевизијског дуела са било ким.  

Петровић је поменуо и ријалитије као „елеменат дебилизације друштва“. Такође је рекао да режим тоне, да смо све сиромашнији, при чему је изнео економске показатеље. 

Говорио је и о украјинском рату, рекавши да Руси „играју једном руком“ чекајући да „почне азијска криза“, када би по њему, кренули да униште Украјину. 

О свему томе детаљније погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

Украјински тенкови кренули ка руској граници, у колони и НАТО оружје

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА