Најновије

Oпозиција пустила стари говор Вучића након чега је настао тајац међу напредњацима (ВИДЕО)

Посланици у Скупштини Србије расправљају и данас на посебној седници о Извештају Владе о безбедносној ситуацији у Србији, а након масовних убистава на Врачару и у Младеновцу и на иницијативу дела опозиције. На дневном реду би данас требало да буде и Иницијатива за формирање Анкетног одбора ради утврђивања чињеница које су довеле до трагедија и предлог за гласање о неповерењу министра унутрашњих послова Братислава Гашића.

Мирослав Алексић подсетио је премијерку Србије на фотомонтажу коју је објавила на Твитеру.

"Ова фотографија је ваша, госпођо премијерко. Смејете се и ви, и Александар Вучић и Синиша Мали, са широким кезом. Није тачно да људи не подносе оставке, подносе широм Европе и света за много мање трагедије. Ви сте се јуче понашали као да сте на пријемном за глуму. Све време је било обиље политиканства и неистина... Само да бисте рекли да је све у реду и да све то ради нека 'зла опозиција'", рекла је она.

Алексић је навео пример заменика Ангеле Меркел, Армина Лашета, који је поднео оставку због тога што је објавио фотографију на којој се смејао у тренутку кад су једну регију Немачке погодиле поплаве. 

"Насмејао се као ви за жртве, али је поднео оставку. Кажете да није људски и коректно тражити да неко поднесе оставку у овакој ситуацији. Не говорите истину, а ево ја ћу вам потврдити да не говорите истину", рекао је Алексић, а затим је пустио говор Александра Вучића из доба кад је био опозиција.

Затим је пустио кратки исечен снимак из говора Александра Вучића у коме тражи оставку Ивице Дачића.

Реч је о говору из времена док је лидер Српске напредне странке и председнички кандидат био Томислав Николић, чија се фотографија види иза младог Вучића. Дачић, садашњи министар спољних послова, у време овог Вучићевог говора био је министар унутрашњих послова.

ГЛАВНИ ЦИЉ ЈЕ СЛОМ НАТО: Бахмут је за Украјинце „мјасорупка“; украјинско оружје је свуда где су ратови!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА