Најновије

ВОЛОДИН: Тражићемо употребу оружја за уништавање "терористичког режима" у Украјини

Посланици доњег дома руске Државне думе захтеваће употребу оружја за уништавање "терористичког режима" у Украјини, поручио је данас председник Државне думе Вјачеслав Володин.

Вјачеслав Володин (Фото: Јутјуб)

"Тражићемо употребу оружја способног да заустави и уништи терористички кијевски режим", написао је Володин на Телеграму, преноси ТАСС.

Он је у објави навео да Русија не би требало да преговара са украјинским председником Володимиром Зеленским због наводног напада дроновима на Кремљ од стране Кијева, наводи Ројтерс.

Саветник украјинског председника Михаил Подољак одбацио је наводе Кремља да је Кијев покушао да изведе напад дроновима на резиденцију председника Русије Владимира Путина.

Он је за Ројтерс навео да Кијев нема никакве везе са нападом дроновима на Кремљ, као и да такве акције Украјини не би помогле на бојном пољу, већ би само испровоцирале Русију да покрене радикалније акције.

Из кабинета руског председника раније је саопштено да је Кијев покушао да изведе напад дроновима на резиденцију Владимира Путина у Кремљу.

Снимке напада на Кремљ погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА