Најновије

Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства

Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства у којима је живот изгубило 17 особа у школи „Владислав Рибникар” у Београду и два села код Младеновца и Смедерева.

Свећа (Фото: Јутјуб)

Данас је трећи дан жалости у Србији, а грађани остављају цвеће и пале свеће на местима злочина, али и на трговима и другим јавним местима.

Пошту страдалима одају и грађани у региону, а у Црној Гори је данас Дан жалости.

Данас ће бити сахрањено троје страдалих у Дубони код Младеновца. Јуче су на београдским гробљима сахрањена четири ученика и радник обезбеђења школе „Владислав Рибникар”, а у Малом Орашју сахрањена су петорица младића.

Заставе Србије на институцијама спуштене су на пола копља, а све активности почињу одавањем поште настрадалима минутом ћутања.

У среду је у основној школи „Владислав Рибникар” у Београду ученик седмог разреда К. К. пуцао и убио осморо ученика и радника обезбеђења и ранио шесторо ђака и једну наставницу, пренео је Танјуг.

Непуних 36 сати након трагедије у школи на Врачару дошло је до новог  масовног убиства – наоружани младић У. Б. убио је осам и ранио 14 људи у селима Мало Орашје код Смедерева и Дубона код Младеновца.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА