Најновије

БРИТАНЦИ СИРОМАШЕ, ЗАТВАРАЈУ ПАБОВЕ! Вучића саветује адвокат Дубоке државе, плаћен преко Абу Дабија! (ВИДЕО)

Британија је један од највећих ратних хушкача на Западу. После Америке, Британија је највише помогла Украјини у новцу и оружју, и то је око три милијарде фунти, изјавио је Синиша Љепојевић, новинар и дугогодишњи дописник Танјуга из Лондона, приликом гостовања у емисији Луча на каналу Прави одговор. 

Како је рекао тамо почиње да се поставља питање: „извините, цене расту, све теже се живи, па зашто онда Британија шаље оружје вредно три милијарде Украјини и практично је у рату са Русијом“. 

Он је рекао да Британци све више сиромаше, и да је спремно затварање пабова, ресторана и продавница, јер „не могу да поднесу повећање трошкова, пре свега дуплирање цена струје и гаса“. 

- Енглеска банка је поштено рекла да грађани треба да се привикну да ће да живе сиромашније него што су навикли, и Британци кажу, у реду, али хоћемо да знамо ко је за то одговоран – навео је Љепојевић.

Како је рекао, „Запад је на ратном путу, са кога нема назад“ и указао да је америчко-британска дубока држава једна. Британија, како је истакао, неће слати своје Ф-16 авионе Украјини, „јер не желе да их изгубе“. 

Говорећи о Србији, рекао је да је амерички амбасадор Хил заправо гувернер Србије. 

- То је највеће понижење, амерички амбасадор, који се понаша како гувернер колонијалне Србије, рекао је да се Србија већ определила за Запад. Он је власт у Србији – оценио је Љепојевић. 

Према његовим речима, Американци су проценили да „сада могу да ураде што никад нису могли да ураде овој земљи“. 

- И ово са Косовом, и то је исто везано за Русију. А највећи број чињеница нам стиже из Приштине, ми из Београда можемо да чујемо само лаж – казао је. 
Љепојевић је истакао да „на Косову није само Косово“.

- Косово је симбол целе Србије. Кад вам одсеку ногу, можете бити најздравији човек на свету, али немате ногу – приметио је он и додао: 

- Фајненшел Тајмс тврди да је Вучић рекао да ћемо на крају да уведемо санкције Русији, и да он прихвата да је Косово независна држава. 

-  А ми не дамо Кинезима, даћемо Блекроку. А Блeкрок ће узети опет Кинезе да му раде ту електрану, али ће бити пет пута скупље – упозорио је. 

Он је говорио и о томе какве проблеме имају Британци са Албанцима, затим о турском пореклу Бориса Џонсона, и како му је Rиши Сунак сместио, као и шта се дешава по питању изручења Џулијена Асанжа Америци. Ко је „адвокат Дубоке државе“ којег Вучић као саветника плаћа нашим новцем преко Абу Дабија, иако његов избор за саветника „срозава углед Србије“, јер је то исто „као када би Израел узео Хитлера за саветника“, сазнајте у емисији на каналу Прави одговор.

ЛАДА НИВА У ЛОВУ НА ЛЕОПАРДА: Базука спремна да опали (ФОТО)

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА