Најновије

АПСОЛУТНО ЛУДИЛО ЛОНДОНА: Ево шта су одлучили о "санкцијама Русији" - нећете веровати!

ЛОНДОН/МОСКВА - Теорија да целим светом управља "британска круна" јесте нешто што је у основи руске геополитичке школе, јер просто - британско царство је и дан данас са својим Комонвелтом, колонијалним концептима и доминацијом над англосаксонским светом највеће царство на свету.
Лондон (Фото: Пиксабеј)

Лондон (Фото: Пиксабеј)

Одатле, дугорочне пројекције и одлуке Лондона које су често крајње луцидне, попут оне о напуштању ЕУ, не треба никога да чуде.

Овај пут, Британци су одлучили да Русији уведу санкције “заувек”, односно, одлучили су да санкције Русији буду на снази све док Русија не исплати ратну одштету Украјини због “агресије”.

Ово је потврдио и британски шеф дипломатије, Џејмс Клеверли, преноси немачки лист Дојче Веле.

Британија је спремна да држи санкције на снази све док Русија не исплати ратну одштету Украјини, јер је ову земљу напала потпуно безразложно, каже он.

У припреми је изгласавање законске одредбе којом би се санкције Русији продужиле на овакав начин, а то из руског угла значи да ће санкције бити на снази заувек.

Заоштравање реторике на овај начин од стране Велике Британије може значити да “британска круна” не жели стишавање глобалних тензија и конфликата, односно, да ће у наредном периоду интензивирати деловања на пољу одржавања сукоба “истока и запада”.

Прочитајте ОВДЕ више о акцијама руске армије у Украјини

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА