Најновије

Шарени свет пун занимљивости: Новитети у Вулканчићу

Из Вулканчића стижу новитети за лето. Ево шта нам препоручују из ове издавачке куће.

Фото: Вулканчић

Родитељи и малишани, спремите се на најслађу одлуку, јер је Вулканчић припремио прегршт нових књига намењених најлуђој забави и игри без престанка. Од предивних цртежа за бојење и учења првих речи до упознавања различитих врста животиња, најмлађи ће уживати у прелепим илустрацијама, дизајну књига и топлим бојама.

Набавите и ви ваш примерак књига из серијала Не боцкај "Ајкула" и "Једнорог", у којима ћете упознати морска створења и уживати боцкајући њихове стомачиће. На свакој страници очекују вас предивно илустроване странице, богате бојама и сјајним сликама, а уз то и риме, које ће насмејати малишане.

Уз едицију "Весела дружина" 1, 2, 3 и 4 малишани ће уживати у учењу о животињама. Ове забавне књиге са ручкама, захваљујући којима ће моћи с лакоћом да их понесу свуда са собом, доприносе развоју маште, усмеравању пажње и стицању знања о животињама код најмлађег узраста. Откријте ко има пруге, ко обожава да плива, а ко се одмара у свом гнезду. Упознајте пар морских коњица, носорога, бодљикаво прасе и друге животиње.

Препустите се забави уз сјајну бојанку "Милион слатких животиња", пуну преслатких цртежа магичних бића. Препознатљиви стил Лулу Мејо одише мноштвом детаља за бојење, а медена бића учиниће бојење још занимљивијим.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА