Најновије

Kатастрофалне процене ЕУ и САД се граниче са разумом! Гледамо Библијска дешавања! (ВИДЕО)

Драгомир Анђелковић, историчар и геополитичар изложио је своју најновију анализу тренутних догађања у Европи за Јутјуб канал X33.

Драгомир Анђелковић (Фото: Јутјуб)

"Ако погледамо Европу данас и Европу пре годину дана, њене одлуке, њена расуђивања и њене планове, ми видимо једну непојмљиву коилчину грешака које се без претеривања граниче са разумом", рекао је гост емисије.

Анђелковић је потом анализириао појединачне грешке ЕУ у односу на рат у Украјини и доказао катастрофалну карту на коју је играла Европа у односу на Русију - 

"Западна Европа је унисоно била убеђена да ће Руска Федерација колабирати оног тренутка када санкције одиграју своју неизбежну улогу.

Нису ни сањали да ће Русија своје прибежиште наћи не само у БРИКС него и у маси других земаља које ем што нису увеле санкције Русији, него су и саме поднеле захтев за чланство у Брикс-у.

Kолико је таква врста калкулације била погрешна, види се из развоја ситуације у којој свет масовно одбацује долар као универзалну валуту за трговинску размену као и чињеницу да већина грађана света, укључујући и ЕУ, има апсолутни презир према нацистичкој природи режима Зеленског", изјавио је Анђелковић.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Драгомира Анђелковића на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА