Најновије

ПОГАЗИО СВОЈУ РЕЧ: Митровић најавио нову сезону Задруге

Упркос наговештајима да ће телевизија Пинк можда укинути Задругу и речима премијерке Ане Брнабић како је то већ учињено, власник те телевизије најавио је седму сезону овог ријалити програма.

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

Жељко Митровић, власник и директор Пинк Медиа Гроуп, објавио је на свом званичном налогу на Инстаграму да су почеле припреме за седму сезону Задруге.

Нова сезона Задруге имаће, како је навео, посебан назив, али и никад богатији наградни фонд.

- Припреме за нови афтер-реал пројекат, који ће наследити Задругу и који је по својој структури бити више играни него ријалити, због емитовања са закашњењем од 240 секунди, како би толеранција на друштвене аномалије била нулта, од данас почиње кастинг за будуће играче! Наградни фонд је 250.000 евра, што значи да је прва награда 100.000 евра, а друга, трећа и четврта 50.000 евра! Име нове сезоне пројекта биће "ЕЛИТА" - најавио је Митровић.

Подсетимо, после трагичних догађаја у Србији и протеста против насиља на којима се тражи укидање овог ријалити програма и одузимање националне фреквенције Пинку, власник те телевизије је изјавио да је на препоруку председника Србије Александра Вучића, донео одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укине ријалити програм Задруга.

- Верујем да је јединство Србије и процена председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса - објавио је Митровић на твитеру.

Говорећи о ријалити програмима, председник Србије Александар Вучић рекао је претходно да је "разговарао и са власником Пинка".

- И замолио сам га и рекао му да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Пре него што седнемо и разговарамо о томе. Замолио сам га пре него што се о томе разовара у оквиру РЕМ-а, замолио сам га да сам размотри могућност да то укине - да ли ће или неће, то ћемо да видимо - навео је.

Премијерка Србије убрзо након тога је тврдила да је ријалити на Пинку укинут.

- ТВ Пинк је укинуо ријалити, Нова никада није поменула да жели да укине ријалити, тако да је тај захтев делимично испуњен - рекла је Ана Брнабић.

Претходна сезона Задруге завршила се раније него што је предвиђено због чега се Митровић извинио "највернијим гледаоцима", не споменувши трагичне разлоге који су стајали иза притиска јавности да се емитовање оконча.

Он је недавно у изјави за Данас истакао и да једино "законска цензура може да га спречи".

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА