Најновије

ОРБАН НИЈЕ ПРИЈАТЕЉ: Вучић плаћа потпредседника Думе, Курти зна да има посла с кукавицом! (ВИДЕО)

Аљбин Курти хапси и иживљава се над ухапшеним Србима зато што зна да наспрам себе има кукавицу. До 2012. године је било незамисливо да било ко са југа пређе преко моста на Ибру. А поготово не да РОСУ прелази и хапси Србе, рекао је Млађан Ђорђевић, председник покрета „Ослобођење“, приликом гостовања на каналу Прави одговор у емисији Луча. 

Он је подсетио да је онај српски полицајац рекао Вучићу: „Ловиће нас као зечеве“, а Вучић му одговорио: „А онда ће зечеви да постану вуци“.
- То дизање авиона су будалаштине Александра Вучића, које су проваљене и иза тога не стоји ништа. Иза тога стоји уцењена кукавица. Циљ Вучића, Албанаца и Запада је један, а то је да Срба више не буде на Косову и Метохији. И то се дешава – упозорио је Ђорђевић. 

Говорећи о подршци коју Вучић добија од појединих високих званичника Руске Федерације, попут Александра Бабакова, заменика председника руске Думе, Валентине Матвијенко, председавајуће Савета Руске Федерације, те амбасадора Александра Боцана-Харченка, Ђорђевић тврди да су плаћени или обманути. Конкретно за Бабакова тврди да је плаћен.

- Бабаков је лобиста, и он се представља као да је малтене он представник Русије за Србију. Али он је за новац отварао одређена врата Вучићу у Москви. И он то ради за паре. Сви руски послови у Србији морају да прођу преко Бабакова и он мора да део задржи за себе – оптужује Ђорђевић.

Он је навео да су све те изјаве подршке руских званичника наручене, али да у Русији постоје озбиљни људи који јако добро знају ко је Вучић, знају за извоз оружја Украјини и све друго. Како је рекао, интересантно је да и амерички амбасадор Кристофер Хил и руски „Бокан-Харченко“, како га назива, бране Вучића. 
Вођа „Ослобођења“ је рекао да грађанска опозиција не може да ообеди Вучића јер њихов домет није већи од максимално 20 одсто гласова.

- То је максимум. Та опција у већини случајева што се тиче спољне политике има исте ставове као и Вучић. И нада се да ће се договарати сутра са истим оним људима који управљају са Вучићем. И Вучићу то не смета ни на који начин нити га угрожава – оценио је он. 

Оно што може да га угрози, констатовао је Ђорђевић, јесте оно што долази са десне стране. 

- Он је то „поклопио“. Он то држи и финансира. Он може да их медијски подигне кад хоће тако што их напада, али не напада их суштински. У оно време кад су писали „Милош Француз“ и „Милица лажљивица“, он је сам рекао: „Не знам шта је њима, у приватном разговору не понашају се тако“. То је екипа која је дошла да пије вино с њим и Аном Брнабић – подсетио је.

Ђорђевић је набројао и друге актере политичке сцене, који долазе са десне опције, а које, по његовом мишљењу такође контролише Вучић. 

- Да ли ће неко од њих да се отргне, када виде да он пада, то је друга ствар. С друге стране, Вучић има широк дијапазон разних политичких идиота. Узмите за пример овог адвоката Стојковића, са причом о Украјини, заставама, сликама, и има га у свим медијима, и у Шолаковим и Вучићевим. И тачно видите ко се форсира, ови као бране Русију, а ови као Украјину. А Вучић као у средини брани Србију, па је он као добар – примећује Ђорђевић.

Он је открио и како су плаћени албански аутобуси којим су довожени Срби са КиМ на контрамитинг, такође је говорио и о пљачки и „бесомучном задуживању“ Србије, али о томе ко нам све није пријатељ иако их Вучић тако представља представља, од Орбана до Ердогана и многих других. 

НИШТА ЈОШ НИЈЕ ГОТОВО: Нова побуна против Путина - има само два дана да реагује

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА