Најновије

ОБРАДОВИЋ ПРОТИВ СТРАНЕ АГЕНТУРЕ: Вучићу, докле и колико их има?

БЕОГРАД - Данас је седница Скупштине Србије, а премијерка Ана Брнабић је поднела предлог о разрешењу и смени министра привреде.
Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Подсећамо, Раде Баста, актуелни министар привреде, у јавност је иступао са анти-руским ставовима и због дошао у конфликт са владајућом коалицијом.

Председник Двери оштро је наступио у Скупштини Србије и критиковао власт, истичући да проблем Басте види првенствено као проблем стране агентуре и скрећући пажњу на велики уплив агената страног утицаја у политичке структуре Србије.

Захтев за смену актуелног министра привреде Рада Басте, који је поднела председник Владе Ана Брнабић против свог министра, много говори о самој Влади и карактеру владајућег режима, каже Бошко Обрадовић у свом говору поводом овог питања.

“Колико је још „спавача” Запада у редовима власти? Колико је још агената западних интереса у СНС? Небојша Стефановић, Зорана Михајловић, Шормаз, Баста... А тек код њихових коалиционих партнера попут Вука Драшковића? Има ли краја западним агентурама у Србији? Ко је послао Јелену Милић, највећег НАТО лобисту у Србији, за амбасадора у Хрватској, ако не СНС? Ко је пре неко вече правио тајну журку у Београду о државном трошку за Едија Раму и Алекса Сороша, сина Џорџа Сороша, једног од највећих мрзитеља Срба, Словена и православних уопште? Да ли је његово име Александар Вучић?”, упитао је Обрадовић.

“Колико још Басти седи у Влади Србије? Када ће своје право лице показати остали западни „спавачи” у Влади? Ко је следећи да се заложи за санкције Русији, признање лажне државе Косово, улазак у НАТО, признање лажног геноцида у Сребреници, ЛГБТ пропаганду у нашим вртићима и школама? Дубравка Ђедовић, Тања Мишчевић, Марко Благојевић или Жигманов, Весић, Мали, Брнабић...? Има ли у Влади Србије неко ко није за Запад и улазак Србије у ЕУ по сваку цену? Ради ли у Влади Србије неко за српске националне и државне интересе, или само за интересе Запада?”, каже Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта Емил Влајки пише о НАТО окупацији БиХ

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА