Најновије

ГДЕ ЈЕ НЕСТАО СУРОВИКИН? Питање које занима целу Русију, само неке чињенице разјашњене

Генерал армије Сергеј Суровикин није у затвору Матроска Тишина и Централни Кремљ, изјавио је извршни секретар Јавне комисије за праћење у Москви Алексеј Мељников, преносе РИА Новости.

Сергеј Суровикин (Фото: РИА Новости)

„Ове недеље сам посетио (притворе) СИЗО-6, СИЗО-1/77, СИЗО-1/99 и СИЗО-4. Разјашњено је у вези са Суровикином. Нема га“, саопштио је Он.

Мељников је посумњао да би руски генерал могао бити на било ком месту принудног лишавања слободе, јер је такву чињеницу прилично тешко сакрити.

Претгодно је шеф комитета Државне думе за одбрану Андреј Картаполов, одговарајући на питање где се Суровикин налази, рекао да се генерал тренутно одмара и да још није доступан.

Након побуне лидера Вагнерове групе Јевгенија Пригожина, на интернету и у медијима појавиле су се гласине да је Суровикин наводно знао за побуну, а објављено је и да би генерал наводно могао да поднесе оставку након Пригожинове побуне. Портпарол Кремља Дмитриј Песков, коментаришући ове податке, позвао је да контактира Министарство одбране у вези са овим питањем.

О променама на фронту у Донбасу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА