Најновије

ПРЕСУДА БРКИЋУ КАТАСТРОФАЛНА, ПРАВОСУЂЕ КОРУМПИРАНО: Хрвати и Албанци имају лобисте у Москви!

Мислим да је пресуда Миловану Бркићу катастрофална, међутим нисам изненађена, јер немам поверења у наше правосуђе. Оно је недоступно нашим грађанима, отуђено и корумпирано.

Служи пре свега за очување режима, прокоментарисала је Драгана Трифковић вест да је главни уредник магазина Таблоид осуђен на 14 месеци затопвра за вербални деликт. 

Она је на каналу Прави одговор, у емисији Луча, подсетила да кривична пријава против Александра Вучића коју је поднела заједно са Костом Чавошким, Дејаном Мировићем, Милом Ломпаром и Марко Јашкићем, чами у фиоци. 

- Нашег Ррепубчичког тужиоца Загорку Доловац можемо да видимо само на пријему у Амбасади САД. Правосудни систем не функционише – констатовала је. 

Она је говорила о Вагнеру будући да се у тренутку похода „музичара“ на Москву налазила у Грозном у Чеченији, а потом запутила управо за Москву. 

- Приватне војне компаније су амерички иизум.

И такве компаније су обучавале хрватске  генерале и командовале операцијом Олуја, затим муслимане у БиХ и њихову паравојску. Најпознатија је компанија „Блековотер“, с тим што је она често мењала име. Звала се и „Академи“ и другачије, често је мењала назив, а њу воде пензионисани амерички генерали, официри који не раде више у америчким војним структурама – казала је. 

Према речима Трифковићеве, у корену побуне Вагнера био је сукоб између оснивача те компаније Јевгенија Пригожина и министра одбране Сергеја Шојгуа. 

- Поставља се питање да ли су Американци променили тактику. Пошто либерали у Русији имају два-три одсто подршке, а Пригожин се у Русији сматра за ултрапатриоту.

Међутим, он је пре свега бизнисмен и могуће је да је он у свом бизнис плану могао да прихвати тако нешто – оценила је, рекавши да сада Американци више улажу управо у ултрапатриоте. 

Упитана да ли је тако и у Србији, јер бивши радикала воде земљу, а преостали радикали их подржавају, она је птоврдила.

Такође је навела да је слична ситуација са Марин Лепен у Француској и Ђорђом Мелони у Италији за које сматра да су пројекат.   

- Наши људи су некако истренирани да верују медијима и политици, што је лоше и погрешно. Њима се стално пласира нека личност за коју се мисли да је патриота, а они који озбиљно имају та осећања су маргинализовани – казала је Трифковићева. 

Она је гвоорила о уједињавању исламског света, пре свих Ирана и Саудијске Арабије, такође и о ситуацији у Чеченији, и отоме како је поново изграђен Грозни, главни град те Републике у Руској Федерацији, након што је „изгледао горе од Бахмута“, односно био “сравњен са земљом“, како је рекла, током руско-чеченског рата. 

Такође је изнела податке о томе да Хрвати, Албанци и Македонци имају своје лобисте у Москви, док их Србија нема, и зашто је тако, и како само Александар Вучић има лобисте за своје личне интересе, али не и интересе Србије.

Такође, дала је коментар и на 14.000 ботова, запослених у јавним и државним предузећима, рекавши да им треба одузети плате. 

Опширније о свему погледајте на каналу Прави одговор и не заборавите да запратите канал. 

КРУПНА ИЗДАЈА СЕ КРУПНО ПЛАЋА: Бајден и ММФ дају огроман новац Ердогану

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА