Најновије

УКРАЈИНЦИ ГАЂАЛИ РУСКУ ВОЈНУ БАЗУ: Погодили па се хвалили, рат добија убрзање (ВИДЕО)

Рат дефинитивно добија велико убрзање.

Кирил Буданов, шеф украјинске војне обавештајне службе, саопштио је да је синоћна експлозија на складишту муниције била операција украјинских специјалних снага.

Експлозија се догодила у руској војној бази на Криму.

„Успешно смо извели операцију на окупираном Криму. Непријатељ крије размере штете и број жртава“, објавио је Буданов на свом Телеграм каналу.

ТОТАЛНИ НАПАД - МАСОВНИ ВАЗДУШНИ УДАРИ! Руси малопре кренули и авионима (ВИДЕО)

Сергеј Аксјонов, гувернер Крима којег је поставила Москва, раније је на Телеграму написао да је планирана привремена евакуација око две хиљаде људи из Кировског округа на припојено полуострво. Разлог за евакуацију је пожар који је избио на војним полигонима, преноси руска државна новинска агенција Тасс.

Он је додао да за сада нема жртава.

"Планирана је привремена евакуација становништва из четири насељена места. Укупно је реч о око 2.000 људи", рекао је Аксјонов. Он је потврдио да је оближњи аутопут Таврида затворен. Због пожара је формиран кризни тим. Раније је новинска агенција РБЦ-Украјина јавила да је дошло до експлозија на војним полигонима.

Украјински медији и руски Телеграм канали повезани са руским безбедносним службама извештавају да је складиште оружја у пламену након украјинског ваздушног удара током ноћи. Портпарол војне администрације Одесе Сергеј Брачук објавио је два видео снимка ватре у ненасељеном подручју са описом: „непријатељско складиште оружја, Стари Крим“.

РУСИ ЋЕ НОЋАС ИЋИ ДО КРАЈА - СИНОЋ РУШЕНИ МОСТОВИ! Хоће да ликвидирају лучку инфраструктуру у Одеси

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА