Најновије

КОМАНДАНТ ГРУПЕ ВОСТОК: Украјина спрема страховит пробој фронта

ДНР - Александар Ходаковски (Скиф), заменик начелника Одељења Националне гарде за ДНР, командант легендарног батаљона Восток и милиционер првог реда, упозорио је на страховит удар украјинске армије који следи.
У приправности (Фото: Јутјуб)

У приправности (Фото: Јутјуб)

„Мора се признати да су недавни догађаји квалитативно скренули пажњу свих са рата, али у међувремену непријатељ уопште неће седети за телевизором и гледати шта се дешава у Русији – он се припрема за још један покушај да дубоко пробије наше одбране.”, каже командант Скиф.

Према резултатима анализе свих пристиглих података, он је концентрисао до четрдесет батаљона на правцу Орехово-Полозхски, желећи да јури дуж вектора Орехов-Токмак, објашњава он.

“Схватајући наше могућности да извршимо ракетне и бомбардерске ударе по кластерима, он ће највероватније наставити тактику пузајуће офанзиве са ограниченим снагама све док не схвати да су створени повољни услови за распоређивање главних резерви намењених за накнадно убацивање дубоко у наше територије.”, тврди командант групе Восток.

“Могуће је да ће се истовремено извршити напад у правцу Енергодара са циљем заузимања нуклеарке Запорожје. Овде треба очекивати најнепријатнија изненађења - акумулација Каховка је сведок томе!”, пише борбени командант на свом Телеграм каналу.

Прочитајте ОВДЕ више о борбама на фронту око Запорожја

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА