Најновије

СРБИ: Алфа и омега беле расе (ВИДЕО)

Јелена Малешевић је у једном од заиста ретких медијских појављивања предочила гледаоцима цео костур званичне историје коју већина историчара подржава и сматра га за релевантног.

Јелена Малешевић (Фото: Јутјуб)

Гошћа емисије онда излаже своју тезу набрајајући јасне чињенице везане за новија археолошка открића у које убраја Лепенски вир и Винчанско писмо -

"Сви знакови говоре да су културе лепенског вира И Винчанска култура хиљадама година старије од културе и историје Троје која се узима за полазну тачку записане и знане историје", тврди она.

Малешевићева потом улази у анализу контроверзе постојања самог Тројанског царства, око чега се дан данас воде озбиљне научне дебате.

Она је велики део времена свог излагања посветила прећуткивању српске историје и подметању историјских факсификата као и о пљачки западних земаља које су историјске артефакте других народа пренеле бестидно у своје земље

"Све што је иоле било вредно, колонизатори са запада су однели у своје земље и ките се туђим перјем као да они једини имају тапију на нечију древност. И наравно прекрајају историју у своју корист, величајући своје и минимизирајући туђе", констатује Малешевић.

Најзанимљивији део интервјуа са Јеленом Малешевић нећемо цитирати у овом тексту већ вас позивамо да погледате  њен најновији интервју на јутјуб каналу "X33"

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА