Најновије

ВУЧИЋ УПОЗОРАВА: Курти ће напасти кад и Зеленски

БЕОГРАД - Председник Србије, Александар Вучић, говорио је у свом обраћању на телевизији Прва о рату у Украјини где је дао своје мишљење да ће Кијев кренути снажно у напад на руске позиције пре НАТО самита у Виљнусу, истовремено упозоравајући да је то тренутак и када ће Курти на северу Космета кренути на Србе.
Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић (Фото: Јутјуб)

Ја очекујем велику офанзиву Украјине и то у два правца - једну у правцу Бахмута, један много већи ка Енергодару и Мелитопољу. Мислим да су спремили више десетина бригада и да ће да пробију руске линије у том делу. Не мислим овде да за некога навијам, него мислим да ће се то десити. Уз огромне жртве наравно. И пошто они мисле да ће то да промени ток ратовања јер им је то важно пред Самит у Виљнусу и чекају да добију отворену карту за чланство у НАТО, и верују да то великом офанзивом и ударом на руске трупе могу да ураде, објашњава Вучић.

Када то крене, онда ћете видети додатну офанзиву Куртија на Косову. И молим Србе да се чувају, и да сви они који мисле да би ти нељуди могли да крену на њих, да се склоне. Јер тај човек није свој. Знам шта говорим, поручио је Вучић.

Плашим се да ће тај терор постати још жешћи. Он је себе замислио у улози Зеленског, новог албанског лидера који ће да уједини све албанске земље, каже Вучић.

Прочитајте ОВДЕ како српске новинаре плаћа Лондон да отимају “православне светиње”

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА