Најновије

СРБИН ИЗГУБИО БУРМУ У ГРЧКОЈ: Тражили, али узалуд, па уследило нешто невероватно и то на велики празник!

Човек је изгубио бурму на мору у Грчкој и није ни слутио да ће икада бити пронађена. Међутим десило се чудо и то на велики празник, на заштитника брака - Светог Прокопија, захваљујући малој Ањи из Београда.

Брачни пар отишао је на одмор у Грчку не слутећи да ће им један догађај покварити одмор, међутим, убрзо је ово постало лето које ће памтити до краја живота. И то у позитивном смислу.

Марина је објавила у групи на Фејсбуку да је њен супруг изгубио бурму у води, а њој су потонуле све наде да ће она икада бити нађена, али пошто није имала шта да изгуби одлучила је да потражи помоћ у групи Грчка инфо.

- Супруг је изгубио бурму на плажи Ливрохио Ситонија, у води, поред воденог парка са десне стране ако се гледа са плаже- знам да је немогуће, али ако је неко случајно пронађе, следи награда! Хвала унапред! - објавила је Марина у групи, не претерано оптимистична да ће потрага за бурмом бити успешна.

Када су схватили да је супругу спала бурма са прста бацили су се у потрагу и ронили више од два сата, али нажалост безуспешно. Прстен нису пронашли.

Потрага је изгледала као тражење игле у пласту сена и након двочасовног роњења одустали су. Међутим, очигледно је трачак наде у Маринином срцу ипак постојао, те је написала поменуту објаву.

Није ни слутила да ће добити поруку са фотографијом бурме, или, бар не тако брзо. Марининој срећи није било краја.

- Послали су ми објаву у инбокс, све се поклапало, и место и изглед бурме, само сам чекала да потврди да је наша. Написала сам јој поруку шта наша има угравирано - моје име и датум венчања. Нисам смела пре времена да се радујем, а онда је жена потврдила да јесте наша. Ух, најежила сам се и сузе су ми кренуле, и јесам и нисам веровала да ћемо је пронаћи, ипак је то море - каже Марина.

Оно што ову причу чини још невероватнијом јесу занимљивости које нам по ко зна који пут доказују да у животу ништа није случајно.

Наиме, бурму је на грчкој плажи пронашла Српкиња, девојчица Ања која носи исто име као и Маринина ћерка, а да ствар буде још невероватнија, пронађена је на Светог Прокопија, заштитника брака.

- Да је тог дана светац нисам ни знала, а поготово да је заштитник брака. Нисмо венчани у цркви, али је муж прокоментарисао кад је изгубио бурму "Сад морамо у цркви да се венчамо ", а пошто смо је пронашли, црквено венчање пада у воду - шалим се - нашалила се Марина док је покушавала да пренесе њихову реакцију тог дана.

Она је сутрадан осетила потребу да са члановима групе који су се трудили да им помогну у потрази подели своју радост и да се захвали свима који су дали било какав траг.

- Бурма је пуком срећом пронађена, од стране наших поштених, дивних људи, тачније девојчице из Београда по имену Ања, која се случајно зове као и моја церка. Приликом примопредаје, сазнајемо да је јуче био светац- Свети Прокопије- заштитник брака, а такође је било и тачно месец дана до наше годишњице брака. Да ли је све случајност, да ли тест, знак, шта год, али једно је сигурно, а то је да је бурма дошла у праве руке, руке детета чистог срца, али и родитеља који су то исто дете васпитали у ово лудо време похлепе и неморала и неговања погрешних вредности - поделила је своју срећу и захвалност у групи.

Испод објаве низали су се коментари похвале, а ни захвалност Ањине маме није изостала.

- Хвала вама на дивној објави и награди за Ању. Остаће јој успомена на највреднији морски улов, у сентименталном смислу. Бурма је нашла пут до свој власника - биле су речи девојчицине мајке упућене Марини и њеном супругу.

У августу ће бити седам година како су Марина и њен супруг у браку, тачније 21. 8. а бурма је нађена тачно месец дана пре годишњице - 21.7. Да ли је ово још једна случајност, судбина или тест, као што се и сама Марина запитала.

Украјинци у жестоком нападу, два руска насеља пред падом (МАПА/ВИДЕО)

Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА