Најновије

БОГАТСТВО ЗЕЛЕНСКОГ: Тежак "само" 20ак милиона долара

КИЈЕВ - Неки таблоиди су својевремено објављивали да Володимир Зеленски, украјински председник, по професији глумац, располаже богатством од 1.4 милијарде долара, што би га чинило далеко богатијим од многих глобалних холивудских звезда, па су истраживачи популарног магазина Форбс, иначе познатог по ранг листама најбогатијих на свету, обрадили "џеп" и украјинског председника.
Зеленски (Фото: Јутјуб)

Зеленски (Фото: Јутјуб)

Форбс каже да је богатство Зеленског далеко од таблоидних писања, те да отприлике величина о којој треба причати у случају Зеленског је између 10ак минималних, односно, максималних 30ак милиона долара.

Форбс наводи да је чак и претходник Зеленског, Петро Порошенко, краљ чоколаде и познати богаташ, испао са ранг листе Форбса, а Зеленски није ни близу да се нађе на њој.

Највећу зараду Зеленски остварује продајом права на популарну серију “Слуга народа” у којој глуми председника државе, па тако Нетфликс исплаћује 30 милиона долара годишње на име те серије фирми у којој он има удео од 25%. Серија је производ корпорације Квартал 95, корпорације састављене од неколико фирми које праве хумористичке серије и сличне садржаје, а практично та серија “Слуга народа” је једина која доноси озбиљан новац.

Док је украјински Форбс своју процену задржао на 11 милиона долара, амерички Форбс је Зеленском пројектовао богатство од 30 милиона долара. Може се претпоставити да је ту негде између.

Познато је да његова жена Олена Зеленска има банковни рачун на своје име на којем има нешто више од 2 милиона долара, пише Форбс.

Прочитајте ОВДЕ о убијеном америчком маринцу у Краматорску

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА