Најновије

ЈЕРЕМИЋУ СЕ ЦРНО ПИШЕ: Алексић се кандидује за председника Народне странке

БЕОГРАД - Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић најавио је да ће се кандидовати за председника ове партије уколико одбори из Србије буду то од њега тражили.
Мирослав Алексић (Фото: Јутјуб)

Мирослав Алексић (Фото: Јутјуб)

„Видећемо, имамо редовну скупштину 22. октобра. Кандидоваћу се за председника Народне странке уколико одбори из Србије буду то од мене тражили“, рекао је Алексићу емисији „Утисак недеље“

Како је раније сазнала Нова.рс, претходних месеци известан број одбора Народне странке тражио је ванредну седницу Скупштине, на којој би се гласало о председнику, а ово је потврдио и Алексић.

„Одређени број одбора из Србије је изразио захтев да то урадимо раније због надолазећих избора. Направили смо договор да нешто раније буде редовна изборна скупштина. И биће и сигуран сам да ће протећи у демократској атмосфери“, истакао је Алексић.

Упитан да ли је био погрешан тренутак деобе у странци и подршке Боре Новаковића њему, и то у време када његове страначке колеге наводе да је „ово на Видовдан пуцањ у леђа Вука Јеремића”, Алексић је одговорио:

„Имам проблем што неке колеге чешће се са својим ставовима подударају са влашћу него са опозицијом. Господин Новаковић је рекао и има право на своје мишљење и ја немам проблем са тим. Залажем се за плурализам мишљења, дебату, демократију. Не видим како је то толики грех да би се то представљало као пуцањ у леђа… Јесмо ли ми демократска организација или желимо да имамо цара, краља, неког као што имамо у држави, Александра Вучића“, навео је Алексић.

Он је закључио да се он бори за промене у земљи, а да су све остало „њихове унутарстраначке приче“.

Прочитајте ОВДЕ више о богатству Зеленског

Извор: НСПМ / Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА