Најновије

"Бескрајни потенцијал": Приступачна и дубоко мисаона антологија радова Невила Годарда

Приступачна и дубоко мисаона антологија радова Невила Годарда, једног од највећих спиритуалних умова XX века. "Бескрајни потенцијал" можете пронаћи на сајту Вулкан издаваштва као и у књижарама.

Фото: Вулкан

Књигу "Бескрајни потенцијал", као зборник највећих дела Невила Годарда, приредио је историчар и добитник ПЕН-ове награде Мич Хоровиц, чије речи на почетку књиге уводе читаоца у опус досад објављених и необјављених текстова познатог аутора. Хоровиц је водећи стручњак за Невила Годарда и његова учења, и његов увод осветљава Годардова дела, како у историјском, тако и у савременом контексту, истовремено нудећи потпуну хронологију помало мистериозног живота познатог писца. Међу страницама овог јединственог издања налази се у целости текст Годардове прве књиге "На вашу заповест", али и ретки памфлети и преводи, као и три дела великог писца која никада раније нису била антологизована.

У више од десет књига и хиљаде предавања, Невил је проширио један суштински принцип: људска машта је Бог. Тако је подучавао да све што доживите долази из ваших мисли и осећања. Невилове замисли су истовремено духовно епске и свакодневно практичне, и преносио их је са разоружавајућом једноставношћу. Нарочито је истицао значај употребе умних моћи за задовољавање личних жеља, што је привлачило људе различитих мистичних интересовања и духовних склоности.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА